Ласкаво просимо!

м Київ, вул.Бондарська, 5/7
 x 

МОЛОЧКО ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ «КОКОС»

70,00 Грн
Ніжний засіб для очищення шкіри обличчя дбайливо звільнить від щоденних забруднень і косметики, заспокоюючи шкіру, роблячи її ніжною і гладкою. Містить олію кокоса, олію оливи, які пом'якшать шкіру і потурбуються про її комфорт. Кунжутна олія багата "вітамінами краси". Вітаміни групи B, які щедрі на вологу і кисень. Зволожуючий ефект досягається завдяки такому компоненту як сквален. Це природний вуглевод, який інтенсифікує обмін кисню і кровообіг. Кремній, аскорбінова кислота, протеїни сприяють виробленню колагену і еластину. Ці речовини "працюють", щоб шкіра була пружною і підтягнутою. Кокосове молоко містить антиоксиданти і, завдяки антибактеріальним властивостям, допомагає впоратися з вугровим висипом. Чудово підходить для усіх типів шкіри.

Склад

Aqua, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Sesamun Іndicum Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Coconut Milk Extract, Hydrolyzed Coconut  Рrotein,  Punica Granatum (Pomegranate) Extract, Carbomer, ТЕА, Ceteareth-20,  Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Ceteareth-12, Allantoin, Coconut (Cocos Nucifera) CO2 Extract, Cetyl Palmitate,  Sorbitan Caprylat,  Propanediol,  Benzoic Acid.

Дія

Ніжний  засіб для очищення шкіри обличчя дбайливо звільнить від щоденних забруднень і косметики, заспокоюючи шкіру, роблячи її ніжною і гладкою. Містить олію кокоса, олію оливи, які пом'якшать шкіру і потурбуються про її комфорт. Кунжутна олія багата "вітамінами краси". Вітаміни групи B, які щедрі на вологу і кисень. Зволожуючий ефект досягається завдяки такому компоненту як сквален. Це природний вуглевод, який інтенсифікує обмін кисню і кровообіг. Кремній, аскорбінова кислота, протеїни сприяють виробленню колагену і еластину. Ці речовини "працюють", щоб шкіра була пружною і підтягнутою. Кокосове молоко містить антиоксиданти і, завдяки антибактеріальним властивостям, допомагає  впоратися з вугровим висипом. Чудово підходить для усіх типів шкіри. 

Спосіб застосування

Основний щоденний догляд. В якості першого етапу (І етап: очищення). Використовуйте 2 рази на день – вранці та ввечері.

Об`єм - 200 МЛ



Еще нет отзывов об этом товаре.
Еще нет отзывов об этом товаре.

Підпишись на нас

Меню